ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
فواید پسته:
1- پسته به طور کامل فاقد کلسترول است؛ بنابراین خوردنش تأثیری در بالا رفتن کلسترول خون ندارد.
2- ویتامینAموجود در پسته باعث تقویت بینایی میشود و مصرفش برای چشم ها مفید است.
3- کلسیم موجود در پسته باعث تقویت استخوان ها میشود، در نتیجه مانع از ابتلا به پوکی استخوان میشود.
4- آهن موجود در پسته برای پیشگیری از ابتلا به کم خونی بسیار مؤثر عمل میکند.
5- سدیم موجود در پسته با کمک به پمپ سدیم پتاسیم بدن، مانع از ابتلا به مشکلات قلبی میشود.
فواید فندق:
1- فلاونوئیدهای فندق بیشتر از پسته است؛ بنابراین باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان میشود.
2- ویتامینB6موجود در فندق 40 درصد است بنابراین باعث تقویت سیستم عصبی میشود.